Az aQto

Az aQto GmbH-t a németországi Neuss-ban alapították 2007-ben. A vállalat kiváló minőségű készülékeinek és teljes körű szolgáltatásainak köszönhetően rövid idő alatt piacvezetővé nőtte ki magát.

Cégünk a hálózati ivóvízre csatlakoztatható vízadagolókkal a ballonos és palackos védőital-rendszereknél sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb megoldást nyújt mindenkinek.

Legfontosabb alapelveink: minőség - stílus - legmagasabb szintű higiénia. Ezt már több száz elégedett ügyfelünk is tudja. Az aQto szódagépeket Nürnberg közelében gyártják; a magyarországi szervízhálózatról az Aqua Vital Hungary Kft. gondoskodik.

Megoldások- személyre szabva, aQto vízadagoló-rendszerek

Az aQto vízadagoló-rendszerek ideális helyettesítői a palackos ásványvizes védőital-megoldásnak- mindenhol, ahol fontos az egészség és a vízfogyasztás. Az aQto csapata mindenkinek segít megtalálni a számára stílusban és tudásban egyaránt megfelelő gépet, melyekre vételi és bérleti lehetőséget is biztosítunk. Szakembereink mindenben az Ön segítségére lesznek, az igényfelméréstől kezdve a tanácsadáson át egészen a beszerelésig.

 

Az Aqua Vital-ról

AQUA VITAL Hungary Kft. ballonos vízadagolókkal foglalkozik és 2003-ban alapították. Vízadagolóink praktikusak lehetnek irodákba, kórházakba, kiskereskedésekbe és számos vállalati környezetbe. Kiváló minőségű ásványvizünknek köszönhetően munkatársai nagyobb teherbírással végzik napi teendőiket, vásárlói pedig elégedettek lesznek Önnel.

 

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!