Hírek

15. március 2017

Miért van szükségünk hálózati vízadagolóra? 5 érv a használata mellett

Az emberi szervezet fő alkotóeleme a víz

Az emberi szervezet fő alkotóeleme a víz

A felnőtt emberi test körülbelül 70%-a víz. A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel az egyik legfontosabb tényező szervezetünk számára, ami naponta legalább 2-3 liter tiszta vizet jelent. Ha nem iszunk eleget, az kihathat az emésztésünkre, vérkeringésünkre, agyműködésünkre, anyagcserénkre és ezen kívül fejfájás vagy a migrén egyik leggyakoribb kiváltó oka is, a folyadékhiány.

Mert a hálózati vízadagoló használatával pénzt takaríthatunk meg

A hálózati víz használata és tisztítása helyett sokan az ásványvizet vagy a forralást választják, ami nem túl gazdaságos megoldás. Forralás után elpusztulnak ugyan a vízben élő baktériumok, de nem semmisül meg minden olyan szennyeződés, ami káros az emberi szervezet számára. Például a vírusok, különböző vegyi anyagok, hormonkészítmények és gombák. Az ásványvíz beszerzése plusz pénzbe kerül, a forraláshoz is energiát kell felhasználnunk, ráadásul elég körülményes is.

Mert nem kell többé ásványvizet cipelni és otthonában tárolni

A karton ásványvizek sok helyet foglalnak a konyhában, garázsban valamintspájzban. A boltból el kell cipelnünk hazáig, majd otthon be kell pakolnunk a helyére. Az üres ásványvizes PET palackokat tárolnunk is kell, míg el nem visszük a legközelebbi kijelölt szelektív hulladékgyűjtő konténerhez.

Mert mindig lesz otthon tiszta ivóvíz, így időt spórolunk

Biztos Önnel is előfordult már az a kellemetlen helyzet, hogy elfogyott otthon az ásványvíz. Így muszáj volt elmenni a boltba, akkor is, mikor nem volt másra szüksége.

Mert használatával védjük a környezetet

Sokan már szelektív hulladékgyűjtőbe dobják a PET palackokat (sideális esetben összenyomva és lecsavart kupakkal), de azok begyűjtése, kezelése és újrahasznosítása még mindig túl sok energiát emészt fel.

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!