Hírek

21. február 2017

Tavaszi méregtelenítés, folyadékbevitelünk megemelésével

Hogyan javíthatjuk a méreganyagok kiürülését?

A hosszú téli hónapok alatt, a szervezetünkben felgyülemlett salakanyagok kiürítéséhez és a tavaszi méregtelenítéshez a legegyszerűbb módszer, ha legalább 3-4 héten keresztül megnöveljük a tiszta víz bevitelét szervezetünkbe. Amennyiben naponta 2 liter folyadékot fogyasztunk, fokozatosan emeljük fel azt3 literre. A folyadékamit fogyasztunk,elsősorban tiszta víz legyen. A salakanyagokat a folyadék viszi ki a szervezetünkből, így tehát természetes, hogy ha a lerakódásokat szeretnénk felszámolni, akkor minél több vízzel kell megtennünk. A cukrozott üdítők erre nem alkalmasak és az alkoholfogyasztást is kerüljük ebben az időszakban. Ajánlott a kávét is helyettesíteni különböző gyógyteákkal a kúra alatt. Az alábbi teák közül mind megfelelő választás lehet

 • Borsmenta
 • Citromfű
 • Csipkebogyó
 • Kamilla
 • Gyermekláncfűgyökér
 • Hibiszkusz
 • Nyírfalevél
 • Hogyan javíthatjuk a méreganyagok kiürülését?

  Ahogy egyre jobb az idő odakint, az ember kikívánkozik a szabadba a friss levegőre. A friss levegőn végzett mozgás, futás, séta ésgimnasztika is serkenti a vérkeringést, ezért a vér a mélyebb szövetekbe is eljut. A több oxigén és a fokozott vérkeringés, illetve a bőséges folyadék bevitel miatt, a sejtek salak ürítése fokozódik. A nagyon elszántak tovább fokozhatják mindezt szaunázással. A leghatékonyabb egyből a mozgás után beülni a szaunába, mert a távozó izzadsággal a méreganyagok is ürülnek a zsírszövetekből.

  Soha ne feledkezzünk meg az ásványi anyagok pótlásáról

  Minél többet mozgunk és szaunázunk, a fokozott izzadás miatt a vízzel együtt ásványi anyagok és sók is ürülnek a testünkből. Tehát, amennyiben fokozzuk a vízfogyasztást, akkor fokoznunk kell az ásványi anyagok fogyasztást is, hiszen ezek pontosan olyan elengedhetetlen kellékei az életnek, mint maga a víz.

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!