Egészség

Az egészség és a víz szorosan összekapcsolódó fogalmak. A víz elengedhetetlen a vitalitás, koncentráció- és teljesítőképességhez. Különösen a sokszor stresszes hétköznapokon lényeges a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, hiszen folyamatosan új energiát kell nyernünk. A felnőtteknek naponta minimum 2 liter vizet kell meginniuk.

Egyenes út az egészségesebb élet felé

Az aQto vízautomatával egy soha ki nem apadó frissesség-forrást vihet otthonába. Az ivóvízhálózatra csatlakoztatva a gép az egyszerű csapvizet többlépcsős szűrőrendszerének köszönhetően megszűri, hatékonyan megsemmisíti a mikroorganizmusokat; hűti és kívánság szerint szén-dioxiddal dúsítja az immár kristálytiszta vizet. A beépíthető aktívszenes szűrő kiszűri a hálózati vízből a nehézfémeket, a klórt és a mechanikai szennyeződéseket, ugyanakkor meghagyja a vízben oldott ásványi sókat. Válassza az aQto vízadagolók egyikét, dőljön hátra, és élvezze a legtisztább vízélményt már a
munkahelyén is!

Tudta?

A víz maga az élet: az emberi szervezet 50- 60 %-a vízből áll. A víz szabályozza a testhőmérsékletet, szállítja az oxigént és tápanyagokat a vérben.

Weitere Informationen:

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!