Minőség, elegancia, aQto vízadagoló

Színvonalas szolgáltatásunkkal teret adunk elképzeléseinek - az aQto vízadagolók a legmagasabb igényeket is kielégítik. Egy országos szolgáltatási hálózatot és hosszútávú együttműködést ajánlunk; innovációs ivókultúrát biztosíthat vállalatának - és a minőség egyenesen Németországból érkezik. Elképzeléseit nem megváltoztatni akarjuk, csak segítünk azok megvalósításában.

Megbízható higiénia és helyszíni szerviz - aQto vízadagoló: a kifizetődő választás

Az aQto vízadagolókat gyerekjáték kezelni, akár a nyomógombos készülékekről, akár a karos adagolókról van szó. Asztali és fali szódagépeink még hely hiányában is megfelelő megoldással szolgálnak ügyfeleink számára. Függetlenül attól, melyik készüléket választja:  Az előlapokat könnyű tisztán tartani és bárhol helyezik is el, emeli a cég színvonalát. Minden készülékünket többlépcsős szűrőrendszerrel látjuk el, így biztosítva a kristálytiszta ivóvizet és a tökéletes vízélményt.

Beszerelés után sem feledkezünk meg Önről. Megbízha

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!