Technológia

Jó tulajdonságok kombinációja: Az aQto vízadagoló egyesíti a dizájnt, az egyszerű kezelhetőséget és a magasfokú higiéniát.

Elegáns és praktikus forma: aQto vízadagoló

Az aQto vízadagolók erős és kiváló minőségű anyagból készülnek. Minden készülékünk könnyen tisztítható felülettel és kényelmes kezelőpanellel rendelkezik. A BASIC és ELEMENTS termékcsalád asztali változatban vagy fémszekrénnyel együtt is választható.

Modern technológia

Kisméretű szódagépeinkben egy átfolyásos hűtőrendszer és egy elektronikus hőmérséklet-szabályzó található. A víz kifolyását hármas mágnesszelep segíti, amelyen keresztüljutva egy nemesacél kifolyó nyílásba érkezik. Modern elektronika vezérli a csendes vízet is, és ez akadályozza meg, hogy a belső rendszerben bárhol „pangó“ víz halmozódjon fel. A szénsavas víz előállítása egy beépített nemesacél keverőtartállyal történik.

Halk üzemeltetés

Az aQto szódagépek hangos mellékzajok nélkül működnek, mivel egy „low-noise-motor”-os ventillátorral szereltük fel őket.

Modern szűrőtechnika, egyedi aQto ivóvíz

Az aQto legmodernebb szűrőkkel felszerelt hűtőberenl is kiegészíthető.

Ha kicsi a csepptálca

Az aQto vízadagolókat gyári csepptálcával szállítjuk. Igény esetén egy továbbfejlesztett vízelvezető rendszert is beépítünk, közvetlenül a lefolyóba vagy egy túlfolyás védelemmel ellátott kaniszterbe.

Hírek

14.05.2019 | Újabb vállalatok vehették át a DUIHK „Megbízható Munkaadó” címét

A címet 2017 óta olyan vállalatoknak ítélik oda, amelyek teljesítik a munk...

16.05.2018 | Mit igyunk testmozgás közben?

Közeledik a strandszezon, ezért sokan most kezdenek el aktívan mozogni. A meg...

TISZTA VÍZ- NÉMET PRECIZÍTÁS- aQto VÍZADAGOLÓK

Nemcsak jól néz ki, megbízható is. Az aQto vízautomata Önt is lenyűgözi, hiszen modern, praktikus és stílusos megoldás.

VÍZADAGOLÓ TESZTEK

Szívesen kipróbálná vízadagolóinkat vagy szódagépeinket? Jelentkezzen Ön is, és tesztelje 14 napig költség- és kötelezettségmentesen prémium kategóriás szódagépeinket!